Diner aan huis
Een diner aan huis is bij uitstek geschikt voor die privé hoogtepunten in het leven waarbij je volledig maatwerk zoekt in combinatie met restaurant kwaliteit en 100% privacy. Delicio is sinds 1997 specialist in een bijzonder diner aan huis.
Het gaat bij Delicio om het creëren van herinneringen. En waar kan dat beter dan thuis? Delicio verzorgt met plezier een diner aan huis dat in alle opzichten is afgestemd op jouw wensen en jouw groepssamenstelling. Van een bijzonder huwelijksaanzoek met twee personen tot samen met de familie de 95e verjaardag van Oma vieren. Elk hoogtepunt in het leven verdient het om met zorg en aandacht gevierd te worden. Het team van Delicio heeft de ervaring, inspiratie en passie om jou te verrassen met maatwerk ideeën waar je blij van wordt. Centraal staat jouw wens die wij tot in de puntjes verzorgen en jou daarbij alle zorgen uit handen nemen. Maar, wil je zelf ook een actieve rol vervullen, dan werken wij graag met jou samen. Je hebt bijvoorbeeld nog een mooie wijn in de kelder liggen? Of vindt het leuk om zelf een sfeervol gedekte tafel op te stellen? Misschien wil de zoon of dochter des huizes graag de bediening verzorgen?
Afspraak is afspraak, reken op ons
We maken samen met jou een draaiboek op maat. Uiteraard verzorgt Delicio geweldig eten. Al het overige spreken we goed met elkaar af. (o.a. alle eet/dieet wensen) Ons advies is altijd wel: zorg dat je zelf te gast bent op je eigen feest. Bezuinig nooit op genieten. Als het resultaat van de avond is dat je zelf alleen maar aan het rennen bent geweest en vervolgens tot laat druk was met de afwas, dan is dat niet ons beeld van een perfect diner aan huis.
Hier onder een voorbeeld programma en menu van hoe een diner aan huis kan worden verzorgd:
Om 14.00 uur komen we alvast – ruim voordat de gasten komen – glaswerk brengen, misschien een handige buffet tafel, een extra koeling voor de witte wijn, een sta tafel en wat extra zitgelegenheid. Je hebt deze keer zelf wat hapjes geregeld.
Je hebt de gasten om 17.00 uur uitgenodigd voor de borrel.
Om 18.30 uur zijn we weer terug. Met een heerlijk 3-gangen menu. Het voorgerecht is al op bord, voor dat echte restaurant restaurant gevoel. Mooie ingrediënten op feestelijke wijze gegarneerd. Het hoofdgerecht plaatsen we op het buffet, zodat men zich zelf na het voorgerecht informeel kan bedienen. Het dessert staat ‘klaar voor gebruik’ discreet opgesteld in een handige koelbox. We hebben ook voldoende servies en bestek bij ons. Na een korte toelichting van onze kant, gaat het gezelschap aan tafel. En nemen wij afscheid. Wat ook kan, is dat onze chef-kok achterblijft en/of een gastvrouw. Je bepaalt zelf wat je wel en wat je niet wilt doen en hoe huiselijk jij de sfeer wilt houden.
De volgende dag, 10.00 uur ’s ochtends. We komen alle materialen weer retour halen. Hiervoor hebben we handige kratjes achter gelaten. Want, wij gaan de afwas voor je doen. En we horen meteen van jou in geuren en kleuren over de bijzondere avond die je met familie en vrienden hebt beleefd. Vaak horen we: dit hadden we eerder op zo’n manier moeten doen. Heerlijk eten, lekker en ontspannen, veel tijd voor elkaar. En na afloop geen omkijken naar afwas en opruimen. In één woord: genieten. Diner aan huis van Delicio is een echte aanrader. Om 10.30 uur zit jij lekker aan de koffie nog na te genieten. Tot de volgende keer!
Het menu
(op maat samengesteld, we horen graag jouw wensen)
Proeverij op bord van biologische licht gerookte IJsselvallei carpaccio, Spaanse ham met gegrilde paprika, romige velouté van knolselderij met truffel en zeezout croutons. Daarbij mini bolletjes en zoute boter.
***
Dinerbuffet: op de huid gebakken zalmfilet met kappertjes boter. Veluwse scharrelhoen gevuld met veenbessen en walnoot, in een kruidige jus. In rode wijn gestoofd lokaal rundvlees met reuzen paddenstoelen en rozemarijn. Geserveerd met risotto, gebakken roseval aardappeltjes, groene groentjes, huisgemaakte compote en gemengde groene salade.
***
Dessert etagères gevuld met amuse glaasjes. Chocolademousse met geconfijte sinaasappelschil, panna cotta met bosvruchten, vanille patisserie, parfait met grand marnier, mini tarte tatin met ongezoete room.
Wil jij ook zo’n unieke diner aan huis beleving meemaken? De eerste stap is een vrijblijvend goed gesprek. Wij komen graag bij je thuis ter kennismaking en om onze kennis, ervaring, passie en inspiratie te delen. Een prijs indicatie? Het is maatwerk, maar vergelijk het met een goed restaurant. Meer weten: 0341-260800, je kunt vragen naar diner aan huis specialist Michiel Waterman