25-1-2022: Op deze pagina geven we je informatie over wat er wel kan, rekening houdend met Corona. We respecteren overigens ieders keuze om te doen of te laten wat een ieder goed lijkt. En we vertrouwen dat dit wederzijds is. De regels van de overheid proberen we zo goed mogelijk te volgen, net zoals ons gezond verstand. Soms zijn we het niet eens met geldende regels, dat zal ook voor jou gelden. Zo zijn er in de maatschappij wel meer voorschriften waar je iets van kunt vinden. Je doet het bijna nooit voor iedereen goed. Centraal in onze afwegingen staat zowel de veiligheid van ons team als het op een verantwoorde manier kunnen werken. Zo zouden we bijvoorbeeld heel soepel met Corona kunnen omgaan. Maar als daarvan de consequentie is dat ons team de week daarna in quarantaine moet, heeft dat voor ons bedrijf te grote economische consequenties. En moeten we door die quarantaine andere toekomstige gasten teleurstellen. Zijn er garanties? Nee. Maar, we rekenen op je begrip.
Wat kan er wel?
Momenteel gelden in de kookstudio (horeca) de volgende regels:
– Toegang tot een horeca locatie alleen met Corona pas. In afwijking hierop accepteren we ook toegang met een ter plekke afgenomen zelftest.
– Een vaste zitplek. In afwijking hierop geldt bij workshops een vaste kookplek in combinatie met dranken self-service.
– Bij beweging in het pand, altijd met mondkapje.
– Was/ontsmet met regelmaat je handen, probeer 1,5 meter afstand te houden.
– Advies is om – ook bij het gebruik van de Corona pas – thuis een zelftest te doen alvorens af te reizen naar de feestlocatie.
– Uiterste vertrektijd is nu 22.00 uur. Met een kleine gastvrije uitloop.
Momenteel hanteren we de volgende maximum aantallen in de kookstudio:
– Reguliere kookworkshop, maximaal 20 personen.
– Duo programma koken/quizzen, maximaal 30 personen.
– Masterclass/live cooking/lunch/diner, maximaal 30 personen.
– Zaalhuur eigen gebruik, maximaal 30 personen. ( je mag zelf dranken en gerechten verzorgen)
Qua catering zijn er twee varianten: mét en zonder bediening/team Delicio.
– Bij de eerste variant gelden feitelijk de zelfde regels als bij horeca. In overleg bespreken we de mogelijkheden en beperkingen.
– Bij de tweede variant ben je zelf verantwoordelijk. Delicio komt met plezier je bestelling afleveren, het overige is aan je zelf.
Er geldt qua catering feitelijk geen maximum aantal personen, mits het mogelijk is om verantwoord te werken.