De weken tussen Sint en Kerst zijn traditie getrouw dé weken om samen met je team ‘in company’ (fiscaal vriendelijk) te genieten van een heerlijke kerstborrel of kerstdiner. Je regelt zelf de drank en de decoratie, wel zo voordelig. Het eten bestel je bij Delicio, dan weet je zeker dat het goed is. En wil je helemaal ontzorgt worden, dan regelen we alles voor je: dranken, glaswerk, decoratie, servies, bestek, (sta)tafels en gastvrije begeleiding. Hieronder alvast twee heerlijke suggesties: (bel of mail voor maatwerk 0341-260800 / info@delicio.nl)

1. Kerstbuffet Internationaal.
Heerlijke ‘feel good’ winterse soepen om te beginnen:
Oosterse pompoensoep, kreeften bisque, Catalaanse tomatensoep.
Met breekbrood, tapenade, houmous en kruidenboter.
Het hoofdgerecht:
Kipdij rollade met cranberrie saus, slow cooked runderbrisket met Sweet Ray barbecuesaus en geconfijte rode ui in een gua bao stoombroodje, gele rijst met piri piri garnalen, potato wedges aglio olio, tzatziki mayonaise en een traybake van wintergroenten.
Het dessert mag niet ontbreken:
Panna cotta in drie smaken: Bosvruchten – Zeezout caramel – Chocolade.
Dit heerlijke 3-gangen buffet kost € 47,50 p.p. (of € 42,50 p.p. zonder dessert)
2. Kerstbuffet of Kerstborrel deluxe.
Om te beginnen een gevarieerde hapjesplank met: ossenworst, serranoham, fuet salami, gerookte kip, gerookte zalm, knoflook garnalen, oude kaas, geitenkaas, roomkaas, rauwkost, rundvlees salade, breekbrood, kruidenboter, chipotle mayonaise.
Dan een buffet met Oosterse hapjes: Yakitori Indonesië, yakitori Maleisie, Javaanse gehaktballetjes, spicy wings, gyoza, dimsum, tempura garnalen, nasi goreng, bami goreng, cassave crackers, kroepoek, sweet chili saus.
Als dessert:
Banaan-caramel dessert
Dit 3-gangen buffet kost € 57,50 p.p. (of € 52,50 p.p. zonder dessert) Je kunt het buffet ook zonder dessert bestellen als uitgebreide borrel voor € 39,50 p.p.


