Voor het 26e jaar op rij verzorgt Delicio met plezier voor haar relaties een heerlijk kerstdiner. Ontspannen culinair genieten op en rond de Kerstdagen. Wilt u meer weten, heeft u vragen, is er maatwerk nodig ? Bel 0341-260800 of mail info@delicio.nl en wij adviseren u graag.
Wij wensen u alvast een gezonde en feestelijke december maand toe en een energieke start van 2023 !
Team Delicio
Kerst 2022.
Dé familie- en culinaire traditie van het jaar. Zeker in deze tijd is het belangrijk om met elkaar de verbinding te blijven zoeken rondom de sfeervolle en vertrouwde omgeving van je eigen eettafel. Het team van Delicio is je graag van dienst met heerlijke ideeën om zorgeloos en ontspannen te kunnen genieten van de kerstsfeer. Alle gerechten kunnen op zaterdag 24 december tussen 16.00-18.00 uur worden afgehaald bij Delicio. Je kunt tot en met vrijdag 16 december voor 17.00 uur bestellen, maar ons advies is om dat eerder te doen om teleurstellingen te voorkomen.
Kerstdiner
Vergeet de inkoopgekte van de supermarkt, maak je geen zorgen over keuken stress. Met het kerstdiner van Delicio, gemaakt van de beste ingrediënten, zet je thuis in een handomdraai een diner van restaurant nivo op tafel. Voor grotere gezelschappen serveer je het hoofdgerecht in buffetvorm met onze handige opwarm/warmhoud rechauds.
Voorgerecht:
Een heerlijk smulschaaltje met overjarige kaas en jam van rode ui, gekruide tomaatjes, Spaanse fuet salami, zoet pikante olijven, pepertomaatjes gevuld met roomkaas. Daarbij een ambachtelijk breekbrood met Normandische zeezoutboter en paprika tapenade. En keuze uit een heerlijk kopje soep:
Klassieke romige kreeftensoep met echte stukjes kreeft.
of
Mosterdsoep naar traditioneel Frans recept, met spekjes (apart geserveerd)
Hoofdgerecht:
Veluwse wildstoofschotel van ree en hert, met aardappel-knolselderij puree, rode kool met appel, kastanjes, stoofpeertjes.
We kunnen deze heerlijke stoofschotel ook met regio rundvlees maken of vegetarisch met koningsoesterzwam.
Glaasjes Dessert:
Glaasjes proeverij van double fudge brownie met bladgoud, Veluwse roompudding met zeezout caramel, panna cotta met bosvruchten, Italiaanse chocolademousse met amarene kersen en cantucini, tiramisu classico.
De soep maak je eenvoudig warm op het fornuis, het breekbrood bak je thuis af in de oven. Het hoofdgerechten maak je eenvoudig warm in oven en/of magnetron. Hierbij krijg je een handige instructie en meteen een tip hoe je de gerechten decoratief serveert op je eigen borden. Het dessert is direct gereed om te serveren.
Prijsopgave:
3-gangen menu compleet à € 39,50 p.p.
Je kunt ook de gerechten afzonderlijk bestellen:
– Smulschaaltje met soep à € 12,50 p.p.
– Hoofdgerecht à € 19,50
– Dessert à € 12,50
Bestellen of vragen?