0341 - 26 08 00
info@delicio.nl
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
logo
  • home
  • Kookstudio
    • Koken met groepen
    • Training & teambuilding
    • Kookworkshops open inschrijving
    • Foto’s
    • Video’s
  • Catering
    • Cateringbrochure
    • Huurmaterialen
    • Feestelijke locaties & strandfeest
    • Foto’s
  • Prijzen
    • Prijzen Kookworkshop
    • Prijzen Catering
  • Societa
  • Webshop
  • Nieuws
  • Contact

Kookworkshop Superdeal

Home Kookworkshop Superdeal

Als eerste kookstudio in Nederland introduceert Delicio een baanbrekend tarief met onze € 54,50 kookworkshop all-in superdeal.

Je kunt kiezen uit vier soorten programma’s:
1) Amuse tour
2) Pasta Fresca
3) Tapas & sushi.
4) De Indische keuken.
5) Kerst menu (alleen in december)

Voor elke workshop geldt:
Vast all-in (incl. bier-fris-wijn-koffie-thee) tarief van € 54,50 p.p. incl. btw. bij minimaal 18 personen, een super dynamisch programma van 3¾ uur, top ingrediënten, inspirerende begeleiding, gezellige sfeer, lekker eten. Je kunt op elk gewenst tijdstip starten en je kunt boeken van maandag tot en met zaterdag.

Kookworkshop superdeal 1: Amuse Tour.
Je gaat aan de slag met een 8-gangen Amuse diner. In 7 groepjes aan de slag, elk groepje maakt voor alle deelnemers een creatieve amuse. Allerlei technieken en culinaire invloeden komen aan bod. Als je amuse klaar is presenteer je dit aan de groep en krijg je meteen jury commentaar. Het resultaat: veel dynamiek en humor met een gevarieerd menu. Geschikt voor: iedereen.

Kookworkshop superdeal 2: Pasta Fresca.
Zelf verse pasta maken staat centraal in deze workshop, een recept dat al eeuwen van moeder op dochter is doorgegeven ligt voor je klaar. Voor de overige recepten wordt je team uitgedaagd om creatief en communicatief samen te werken. Je maakt namelijk op basis van een picknickmand vol aan verrassingsingredienten zelf een saus, een seizoenssalade en een dessert. Een mooie mix van traditie en eigen inspiratie. Het resultaat: je leert verse pasta maken, maar je leert ook meer over wat je zelf en je team culinair in huis heeft. Geschikt voor: teams die in zich zelf willen investeren, groepen die een programma willen beleven vol energie en uitdaging.

Kookworkshop superdeal 3: Tapas & Sushi.
Tapas en sushi zijn momenteel de meest populaire gerechten in Nederland. Helaas wordt dat vaak een ‘kant-en-klaar’ product. Bij Delicio leer je echte verse smaakbommetjes maken. Je maakt 3 soorten sushi (maki, nigiri, california) met verschillende vullingen en toppings, als voorgerecht. En vervolgens 5 soorten tapas als hoofdgerecht. Bij de koffie serveren we Spaanse noga. Geschikt voor: bedrijfs- en familie uitjes, vrijgezellen feestjes. (NB: gek van sushi? Je kunt ook alleen sushi maken met nog meer variëteit)

Kookworkshop superdeal 4: De Indische keuken (Nasi Rames)
Geïnspireerd door de grondleggers van de echte Nasi Rames, Tante Truus & Paatje van restaurant Oud Indië, maak je de echte nasi goreng met daarbij ajam asem manis, saté babi, acar acar, tahu blado, urap urap, sambal en sambal goreng telor. Heerlijk gekruide gerechten uit de Indische keuken. Je werkt met verse specerijen, die je onder ander in de vijzel verwerkt. Het resultaat is een bord vol geweldig soulfood. Bij de koffie serveren we spekkoek. Geschikt voor: iedereen die van Indisch eten houdt.

Kookworkshop superdeal 5: Kerst menu (toeslag: € 12,50 p.p.)
Kerst in Nederland is toch vooral genieten van lekker eten en drinken, met familie en vrienden. Samen zijn, dat is waar het om draait. En dat is ook de basis voor ons kers menu, samen delen. Bij binnenkomst serveren we een feestelijk glas prosecco met daarbij diverse mediterrane hapjes. Dan aan slag met het menu; om te beginnen maken we een heerlijke bouillon met groenten en dumplings (dim sum). Deze komt ‘ouderwets’ in een leuke terrine op tafel, om samen te delen. Het hoofdgerecht bestaat uit een super gevarieerde ‘sharing’ smulplank, boordevol met amuses en tapas die je samen met je team bedenkt en creëert op basis van een tafel vol verse ingrediënten. De smulplank komt midden op tafel te staan samen met een goed gevuld broodmandje, echt genieten. Het dessert heeft onze chefkok gemaakt: een toren van slagroomsoesjes met caramel, nougatine, chocolade, meringue en ijs. Dit zetten we met vuurwerk op tafel, voor een spetterend slot. Na afloop uiteraard koffie, thee of cappuccino, geserveerd met kerst chocolaatjes.

Bel 0341-260800 voor meer info of beschikbare data of klik hier voor verder contact. Ben je met minder dan 18 personen? Neem dan contact op voor een maatwerk tarief.

NB: Voor de belastingdienst geldt een kookworkshop als bedrijfuitje en wordt derhalve indien u buiten de vrije ruimte komt van de Werk Kosten Regeling (WKR) belast. U kunt tegen een kleine meerprijs onze workshops ook omvormen tot een training, waarmee u een onbelaste team actviteit onderneemt.

Upgrade 1: maak je programma op maat met een uitgebreider menu, lekker bittergarnituur of bruisend aperitief. Prijs op aanvraag. 

Upgrade 2: ook inzetbaar als communicatie- en teambuilding sessie voor extra € 395,- groepstarief. (normaal € 495,-)

Direct contact?

Bel 0341-260800 of mail naar info@delicio.nl

Of ga naar het contactformulier
  • Home
  • Kookstudio
  • Catering
  • Nieuws
  • Contact
Wij zijn re-seller van Boretti


Hullerweg 107
8071 RN Nunspeet
0341 - 26 08 00
Email
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube





    neem contact met mij op over kookworkshopsneem contact met mij op over catering