30 soorten heerlijk hapjes: (minimale afname: 20 personen)
Gelderse worst, Ossenworst, Fuet salami, mini salami, Serranoham & eendenham.
Boerenkaas belegen, tuinkruiden kaas, mozzarella, geitenkaas, brie & pecorino.
Stokbrood, honing mosterd, pesto, zeezoutboter, roomkaas, huzarensalade.
Olijven, Amsterdamse uitjes, Italiaanse uitjes, gemengde nootjes, peppersweet, cherry tomaat.
Warm: gehaktballetjes tomaat & saté, yakitori ketjap, kipkluifjes, quiche & garnalen.
U krijgt totaal ca. 10 hapjes incl. huzarensalade, stokbrood, sauzen en spreads.
Wrap–gerookte makreel–bosui mayonaise.
Warm gerookte zalm–mierikswortel zure room.
Boeren fenegriekkaas met een crunchy gel van zoetzure gele mosterdzaadjes.
Geitenkaas met appelstroop en walnoot.
Veluwse paté met vossenbessen confiture.
Spiesje van Gelderse worst met ingelegde radijsjes.
Mini eiersoufflé met paddenstoelen.
Vegetarisch gehaktballetje met gebakken sjalot en honing mosterd.
De minimale afname is 160 hapjes.
Veluwse 2-ster beter leven kipvleugeltjes gebakken met honing, zeezout, peper.
Gehaktballetjes met tomaten-bieslook dressing.
Rundersaucijs bites omwikkeld met bacon, geserveerd met knoflooksaus.
Kipsaté spiesjes.
Mini saucijzenbroodjes.
Mini omelet hapjes ham/kaas.
Mini omelet hapjes champignons.
De minimale afname is 100 stuks
Tataki van gebakken tonijn in sesamcrunch, met wasabi soja saus.
Gebakken garnalen met sriracha saus.
Japanse steak tartare met furikake specerijen mix.
Thaise mini salade van roerbakgroenten en kokos/ananas dressing.
***
Dimsum van krab met sweet chili saus.
Yakitori met zoet pikante sojasaus.
Kipspiesje met kerrie dressing.
Gung Bao stoombroodje met pulled chicken.
De minimale afname is 160 stuks.
Canapé met gerookte zalm en kappertjes creme fraiche.
Droog gebakken st. Jacobsschelp met citroen-chili olie en tobiko.
Amuse glaasje met cocktail van garnalen en salsa.
Canapé met carpaccio, rucola en truffel dressing.
Gerookte eendenborst met jam van rode ui.
Spiegel kwartelei met krokant gebakken Parmaham.
Gegrilde groene asperge omwikkeld met Serranoham.
Warm:
Mini ei soufflé met truffel tapenade.
Mini tajine met knolselderij puree en gestoofd rundvlees met rode wijn.
In panko kruim gebakken garnalen met sweet chili saus.
De minimale afname is 160 stuks.
TIP: Combineer deze hapjes met de inzet van een culinaire collega die er een walking dinner van maakt. Prijs op aanvraag.
Kaasblokjes met zoete gember.
Kaasblokje met Amsterdamse ui.
Gelderse worst met augurk.
Rolletje van ham met asperge.
Gevulde eitjes met bieslook.
Gevulde eitjes met paprika.
Cupje met filet Americain.
Toastje met brie.
Stokbrood canapé met gerookte zalm.
Salade naar keuze met stokbrood, kruidenboter en twee sausjes.
Mini gehakballetjes. (warm)
Mini sauzijzenbroodjes (warm)
Mini kipsaté (warm)
U krijgt per persoon 5 koude hapjes, 3 warme hapjes, 100 gram salade en voldoende stokbrood met kruidenboter.