Winterfest, Delicio’s winterse culinaire concept.
Winterfest is het ideale no-worries catering concept waarmee je met je collega’s de Kerstborrel of Nieuwjaarsbijeenkomst viert in stijl. In-company, dus fiscaal vriendelijk voor de werkkosten regeling. Winterfest is genieten van heerlijke winterse gerechten en dranken. En we kunnen meteen een leuke winterse sfeer voor je creëren met vuurkorven, ski hutten aankleding en veel kerst groen. (optioneel).
Hoe werkt het? Uit onderstaande gerechten kun je zelf een menu samenstellen dat past bij jouw team. Je kiest per categorie één of meerdere gerechten uit voor het hele gezelschap. Er is altijd één collega van Delicio bij om de catering in goede banen te leiden en jou te ontzorgen. We gaan er daarbij van uit dat je wel iets zelf kunt doen, vooral om de kosten laag te houden. Maar wil je helemaal achterover leunen en genieten, dan ontzorgen we je graag met ons eigen team op oorlogssterkte.
Gerechten categorie I. € 3,– per persoon
– Huisgemaakte snert, goed gevuld.
– Huisgemaakte goulash soep, goed gevuld.
– Huisgemaakte vegetarische linzensoep met knödels.
– Duitse curry worst met saus.
– Pretzelbroodje met mosterd en mierik.
Gerechten categorie II. € 4,50 per persoon.
– Winter hotdog met zuurkool, augurk, uitjes en sausjes.
– Winter burger met gerookt spek, ui en sausjes.
– Rösti met ham, spek, ui, champignons en geraspte kaas.
– Stamppot met rookworst.
Gerechten categorie III. € 5,– per persoon.
– Frites met stoofvlees. (+ 100,- apparatuur kosten)
– Pof aardappel met wildstoof.
– Brusselse wafel met warme kersen en softijs. (+ € 35,- apparatuur kosten)
– Winter Sundae fest: softijs met warme kersen en/of warme chocosaus, stroopwafel stukjes en kaneelkoekje. (+ € 50,- apparatuur kosten)
Gerechten categorie IV. € 3,50 per persoon.
– Brusselse wafel met warme kersen, slagroom en schepijs. (+ € 35,- apparatuur kosten)
– Poffertjes met poedersuiker en roomboter. (+ € 35,- apparatuur kosten)
Dranken categorie V. € 2,– per consumptie
– Gluhwein.
– Warme chocolademelk met/zonder slagroom.
– Warme chocolademelk met/zonder Strohrum.
– Espresso/cappuccino/lungo/thee (+ € 50,- apparatuur kosten)
Diensten categorie VI. (overige prijzen op aanvraag)
– Gastvrije collega Delicio ca. 2½ uur incl. transport. € 90,–
– Foodtruck om de gerechten te serveren.
– Ski hut buffetten. (partner)
– Decoratie & styling.
– Team Delicio’s super ontzorgers.
– Tent, licht, geluid, inventaris, verwarming, vuurkorf etc.
Voorbeeld van een Winterfest catering concept voor 50 personen:
– Voor iedereen een kop snert. 50 x € 3,– = € 150,–
– Winterhotdog. 50 x € 4,50 = € 225,–
– Rösti voor 25 personen. € 25 x € 4,50 = € 112,50
– Poffertjes. 50 x € 3,50 (+€ 35,-)= € 210,–
– Collega & transport = € 90,– (stelpost)
Totaal prijsopgave excl. transport/aanvullende diensten: € 787,50
Meer info? Klik hier of bel met 0341-260800