Bespoke. Een heerlijk Engels woord met meerdere laagjes. Letterlijk vertaald: op maat. Op z’n Amerikaans: taylor made. Maar het betekent zoveel meer dan dat. Bespoke getuigt ook van gevoel voor traditie, En voor het boven verwachting vertalen van de wensen van je opdrachtgever. Met passie, betrokkenheid en vakkennis. Een bespoke opdracht is een ‘one of a kind’ unieke beleving met als resultaat een waardevolle herinnering.
Mijn naam is Michiel Waterman, eigenaar & oprichter van Delicio sinds 1997. Ik heb het privilege gehad om voor the Savoy Group te mogen werken. In The Berkeley Hotel, London, Knightsbride, werd bespoke service tot een kunst verheven. En die ervaring is altijd een pilaar gebleven in de manier waarop ik met mijn vak en passie om ga.
Bij ‘catering op maat’ werk ik niet met brochures en menu’s. Het enige wat telt is de wens van mijn opdrachtgever. In een persoonlijk gesprek maken we kennis, luister ik goed, stel ik de juiste vragen. Dit levert mij een goed beeld op van wat er nodig is om een event, van klein tot groot, tot een uniek succes te maken. Samen met onze gasten creëer ik met mijn team een unieke herinnering. Dat is geen voornemen, dat is een belofte. Dus, laten we kennis maken. Bel 0341-260800 en laat je verrassen. Ik beloof je, het eerste gesprek wordt al een feestje.
Bespoke Catering, maatwerk in elk detail. Onder andere:
– Elke gewenste culinaire invulling.
– Een gastvrij team van specialisten zoals bijvoorbeeld een sommelier, chefkok, event manager, hostess etc.
– Keuze uit tal van inrichtingsconcepten met o.a. event styling, bloemsierkunst, lichtplan en meubilair.
– Keuze uit meerdere servies-, bestek- en glaswerklijnen.
– Keuze uit diverse tafellinnen kwaliteiten.
– Keuze uit verschillende tent vormen w.o pagode, zadeldak, aluhal, bedoeïne, yurt, stretch etc.
– Advies bij de keuze voor een locatie.
– Persoonlijke begeleiding van A tot Z.
– Your wish is our command.
Bespoke. A lovely word from the Englis realm, with so many layers. You might say custom or taylor made. But, it’s so much more than that. Bespoke resonates the understanding of tradition. It’s about translating your clients wishes above and beyond expectations. With passion, commitment and craftmanship. A bespoke order is a ‘one of a kind’ unique experience with a lasting memory as a result.
My name is Michael Waterman, owner and founder of Delicio, since 1997. I’ve been priviliged to have worked for the Savoy Group. More specific, at the Berkeley hotel, London, Knigtsbridge. Where bespoke service was crafted to an art. This experience shaped my mindset an workmethod in the profession that I both love and master.
Custom catering is not about brochures and menu’s. It’s all about my client’s wishes. First we get acquainted in a personal meeting. In which I listen carefully, pose the questions that matter. This info gives me an excellent picture of what needs to be done to provide my clients with an event, small or large, that sets the bar to a new standard. Note, this is not a best intention, it is a promise. So, let’s get together. Call me at 0031-(0)341-260800 an be suprised.