0341 - 26 08 00
info@delicio.nl
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
logo
  • home
  • Kookstudio
    • Koken met groepen
    • Training & teambuilding
    • Kookworkshops open inschrijving
    • Foto’s
    • Video’s
  • Catering
    • Cateringbrochure 2022
    • Huurmaterialen
    • Feestelijke locaties & strandfeest
    • Foto’s
  • Prijzen
    • Prijzen Kookworkshop
    • Prijzen Catering
  • Societa
  • Webshop
  • Nieuws
  • Contact

Koken met groepen

Home Kookstudio Koken met groepen
Kookworkshop voor groepen. Wil je met je eigen besloten gezelschap –  zakelijk of privé –  komen koken ? Op een datum en tijd naar keuze, met een menu naar keuze, met een kookworkshop arrangement dat precies aansluit bij je wensen ? Klik dan hiernaast op de kookstudio brochure voor alle informatie. Je vindt hier kookworkshops met onder andere bedrijfs- en familie uitjes, vrijgezellen feestjes, teambuilding en dagarrangementen.

Delicio is sinds 1997 één van de toonaangevende kookstudio’s van Nederland. Wij hebben een geheel eigen stijl maar gaan ook elk jaar weer met onze tijd mee. Kijk hier voor recencies van enthousiaste bezoekers na hun bezoek aan een kookworkshop bij Delicio.

Ben je thuiskok of topkok, iedereen voelt zich thuis rondom het fornuis en de eettafel van Delicio. Van 1 tot 50 personen kun je bij Delicio terecht. Onze kookstudio is professioneel ingericht, onder andere met Boretti apparatuur. En we werken met professionele materialen w.o. hoogwaardige koksmessen. (zie ook www.koksmessen.org) We werken met verse top ingrediënten en je wordt begeleid met een mix van fun, deskundigheid en humor. Van de bereide gerechten geniet je samen aan tafel in het gezellige restaurant met bar. De sfeer bij Delicio is informeel en gastvrij. Klik hier voor een sfeerimpressie.

Rondom onze kookworkshops organiseren we verder tal van arrangementen. Zoals natuurprogramma’s, inkopen bij de boer, teambuilding, kookcompetitie en tal van proeverijen.

Een kookworkshop bij Delicio is ideaal als u een activiteit zoekt in Nunspeet, op de Veluwe, in de buurt van Harderwijk, Apeldoorn, Epe, Zwolle, Zeewolde, Nijkerk, Amersfoort, Randmeren, Dronten en Flevoland.

Wat gaan we koken? Bekijk onze thema's
Bekijk ook onze speciale arrangementen

Ook goed om te weten: een kookworkshop bij Delicio kan worden afgestemd op uw wensen. In goed overleg kan het arrangement qua aanvangstijd en eindtijd, tijdsduur, menu, dieet wensen, doel van de kookworkshop, menu en kooktechnieken op maat worden gemaakt. Het is onze passie om samen met onze bezoekers nieuwe smaken en onvermoede talenten te ontdekken.

Het seizoen regeert! Onderstaande menu’s voor groepen, bewegen mee met de seizoenen. Kom dan ook regelmatig even op deze pagina kijken. Je maakt altijd het menu dat past bij het moment dat je komt koken en op basis van beschikbaarheid van topkwaliteit verse ingrediënten. Dus wijzigingen voorbehouden.

Prijs update

Prijscorrecties. Het zal u niet zijn ontgaan, de prijzen van ingrediënten, energie, brandstof en ook talentvolle collega’s rijzen de pan uit. De gevolgen daarvan nemen we deels zelf voor onze rekening en worden deels doorberekend, we rekenen op uw begrip. Mochten onze inkoopprijzen wederom stijgen dan overleggen wij met u tijdig voor een prijs aanpassing of aangepast arrangement.

Direct contact?

Bel 0341-260800 of mail naar info@delicio.nl

Of ga naar het contactformulier

Kookworkshop met keuze uit 8 thema’s, zelf de starttijd kiezen, tijdsduur 4,5 uur.

12-18 personen
€ 75,--p.p.
  • excl. consumpties & prijscorrectie
Sign up
19-25 personen
€ 71,--p.p.
  • excl. consumpties & prijscorrectie
Sign up
26 personen & meer
€ 67,50p.p.
  • excl. consumpties & prijscorrectie
Sign up

U combineert een kookworkshop altijd met een all-in dranken arrangement, mogelijk v.a. € 19,50 p.p.
Een kookworkshop wordt berekend voor minimaal 12 personen. (zie ook prijsupdate hierboven)
Met minder personen bent u uiteraard ook van harte welkom, u betaalt dan het minimum tarief.
Voorbeeldprogramma kookworkshop (tijden in overleg)
17.00 uur Ontvangst met aperitief, stokbrood, kruidenboter en tapenade.
17.30 uur Welkomstwoord en aanvang kookworkshop.
19.30 uur Samen aan tafel voor een luxe 3-gangen menu.
21.00 uur Tot besluit espresso, cappuccino of thee met cantucini koekjes.
21.30 uur Geschat einde programma.

Ook hebben we een voordelige superdeal v.a. € 73,50 p.p. all-in bij minimaal 18 personen. (excl. prijscorrectie)

Voorbeeldprogramma superdeal (tijden in overleg)
18.00 uur Ontvangst met aperitief, stokbrood, kruidenboter en tapenade.
18.30 uur Welkomstwoord en aanvang kookworkshop.
20.00 uur Samen aan tafel voor een huiselijk 2-gangen menu.
21.00 uur Tot besluit espresso, cappuccino of thee met cantucini koekjes.
21.30 uur Geschat einde programma.

VIP arrangement 2023

Soms is er een avond die net iets extra’s nodig heeft. Glas mousserende wijn bij aankomst, luxe amuse, uitgebreid menu, bonbon: dit VIP arrangement heeft het allemaal.

Het menu:
Tartaartje van zalm met citroen, dille en zalmkaviaar.
***
Carpaccio op klassieke wijze met vers geschaafde truffel.
***
Risotto met pecorino kaas en gepofte cherry tomaat.
***
Gegrilde bistecca Fiorentina met ovengroenten en knoflook-rozemarijn hasselback aardappel.
***
Parfait van Griekse yoghurt met honing, walnoten, geconfijte sinaasappel en cantucini koekjes.

Het VIP menu kent een toeslag van € 29,50 p.p. ten opzichte van onze reguliere arrangementen. Voor het (optioneel) aperitief en de bonbons geldt een tarief van € 7,95 p.p. Vervolgens is het mogelijk de tafels extra feestelijk te dekken à € 7,50 p.p.

Klassiek Italiaans

Carpaccio van biologisch rundvlees met truffeldressing en rucola.
***
Piccata alla Milanese: met Parmezaanse kaas gepaneerde kalfsschnitzel.
Verse pasta met pommodori saus.
Caponata: filodeeg gevuld met groenten.
***
Tiramisu naar klassiek recept.

Italië is een lappendeken van diverse culinaire invloeden. Robuuste schotels uit het Noorden, verfijnde smaken uit Midden-Italië en uitgesproken gerecht- en uit het warme zuiden. Met echte carpaccio, verse pasta, mals kalfsvlees en tongstrelende tiramisu komen deze drie windstreken goed tot hun recht.

Workshop ‘Restaurantmanager’

De workshop ‘restaurantmanager’ is een alles-in-één-workshop. Een gezellige avond uit, goed eten en meteen een investering in je team.

Hoe werkt het? Je neemt met je team gedurende één dagdeel de kookstudio over, onder begeleiding van onze culinaire coach. Na een aperitief en kennismaking krijg je van ons een duidelijke instructie en ga je in subteams aan de slag met de planning en organisatie van de avond. (of dag) Elk subteam verdeelt de hoofdtaken: koken, serveren, facilitair. Deze taken worden bewaakt door de chefkok, hoofd bediening, koks, gastmensen en afwassers binnen je subteam. Je denkt na over de culinaire keuzes, over de foodstyling, over de gedekte tafel, over de wijnen. En gaat vervolgens aan de slag met de uitvoer daarvan. De culinaire coach is op de achtergrond aanwezig voor raad en daad. Uiteindelijk ga je aan tafel om te genieten van je eigen culinaire creaties en praat je nog eens goed na over het proces. Na afloop ruim je samen alles netjes op en geniet je nog na van een lekkere espresso, cappuccino of thee. De culinaire coach rondt de avond af met zijn/haar observaties. Boordevol energie en nieuwe (mensen)kennis ga je daarna weer op pad.

Restaurantmanager is een groepsarrangement dat is te boeken v.a. 12 personen. De tijdsduur is ca. 5 uur. Je maakt in de workshop een volwaardig diner, bestaande uit meerdere gangen. De meerprijs is € 495,- per groep. (tot max. 36 personen)

La Cuisine Française

Franse uiensoep met ‘Pissaladière’.
***
Coq au vin, het befaamde gerecht van in rode wijn gestoofd scharrelkip.
Geglaceerde seizoensgroenten.
Pommes Mousseline, romige aardappelpuree.
Gemengde groene salade met vinaigrette
***
Meringue met bosvruchten coulis á la Chantilly.

Ook in de keuken is retro weer in. Gelukkig ! Op welk moment heeft de culinaire media bepaalt dat bovenstaande gerechten niet meer modieus zouden zijn ? Lekker eten is altijd in. In de traditie van de jaren ’70 maken we een heerlijk menu met ouderwetse toppers.

De Toscaanse keuken

Bruschetta’s met tapenade van gebakken courgette.
Risotto met gepofte cherrytomaatjes.

***
Met rozemarijn en knoflook gemarineerde mixed grill ‘al spiedo’.
Aïoli.
Italiaanse ‘hasselback’ oven aardappel.

Groenten torentje.
***
Chocolade-hazelnoottaart.

De Toscaanse keuken: de inspiratiebron voor ons bedrijf en vast onderdeel van onze kookagenda. Verse seizoensprodukten, huiselijke gerechten en kleurrijke presentatie vormen de pijlers van deze culinaire streek. Het menu is een mooie afspiegeling van de pure Toscaanse keuken, gebruik makende van goede ingrediënten en veel verse kruiden.

Running Dinner Nunspeet.

Wil je een top avond beleven? Lekker, dynamisch, gezellig en met veel variatie? Inclusief een leuke afterparty? Maar duik je liever niet de keuken in? Dan is het Running Dinner Nunspeet perfect voor jullie. In samenwerking met diverse collega horeca bedrijven in Nunspeet organiseren wij voor jou een rondje Nunspeet waarbij je in diverse restaurants geniet van lokale specialiteiten, in combinatie met een wijn of bier arrangement (of alcoholvrij natuurlijk. Op het eindpunt tref je elkaar weer voor een heerlijk dessert, deel je de verhalen van onderweg en geniet je nog heerlijk na tijdens de after party.

Een voorbeeld programma:
17.30 uur: verzamelen (gratis parkeren) met borrel en hapje.
18.00 uur: kick off! Uitleg programma, groepsindeling, roadmap.
18.15 uur: 1e ronde culinair.
19.15 uur: 2e ronde culinair.
20.15 uur: 3e ronde culinair.
21.15 uur: Eindpunt voor dessert en afterparty.
23.30 uur: Einde avond (alle tijden in overleg)

Voor dit programma geldt geen minimum aantal personen. Het programma wordt qua menu en deelnemende bedrijven op maat samengesteld. Met alle dieetwensen kan rekening worden gehouden. Alle restaurants liggen binnen maximaal ca. 10 wandelminuten van elkaar. Desgewenst kun je het programma combineren met een quiz of creatieve opdracht. Het programma kan zowel rond lunch- als dinertijd worden georganiseerd.

TAPAS 2022!

Paëlla del terra y mar. (met kip & gamba’s)
***
Ensalada Andaluza de tomate, atún y pimientos.
(Andalusische salade)
Banderilla di Miguel. (Spies met manchego kaas, gebakken chorizo en sherry uitje)
Migas amb tomàquet y aceitunas. (Hartig Madrileens brood)
Lomo de cordero en adobo. (Gebakken kruidig lamsvlees)
Tortillitas a la Navarra. (Tortillas met chorizo)
Albongidas al Aragon. (Spaanse gehaktballetjes)
***
Gecarameliseerde appel met ijs en Pedro Ximenez sherry siroop.

Deze ongekend gevarieerde eetcultuur is erg leuk om te koken. Snel, vers, smakelijk, verrassend, creatief. En om toch een beetje in Noord-Europese traditie te blijven, hebben wij er een 3-gangen diner van gemaakt.

Improvisatie koken (Black Box) (toeslag € 17,50)

Improvisatie koken is een uitdaging. Het gaat om het ontdekken van verborgen talenten, unieke karakters en onvermoede smaak sensaties. U kookt namelijk op eigen gevoel, naar eigen smaak. Op de werkbank treft u een ‘black box’ aan met een dagvers assortiment aan ingrediënten. Daarnaast staat onze ‘voorraad schatkamer’ tot uw beschikking alsmede de expertise van uw kookdocent. Improvisatie koken is vooral geschikt voor groepjes die elkaar beter willen leren kennen en/of echt willen ervaren hoe leuk (en spannend) het is om samen co-creatief de keuken te veroveren.

Het is elke dag weer een verrassing wat de black box te bieden heeft. Eerst gaat u samen overleggen, ontdekken, voelen, proeven, ruiken. Dan stel je een menu samen, waarbij je altijd op de kookdocent kunt terugvallen om alles te checken. Dan, taken verdelen en aan de slag. ‘Plan your work, work your plan’. Door deze intensieve manier van samenwerken ervaar je als nooit te voren hoe leuk en creatief koken is. Het resultaat zal je positief verrassen. Je leert iets over koken, over je zelf en over je mede-koks.

Na het koken is het uiteraard genieten van de culinaire creaties. Ons kookteam bewaakt samen met jou de kwaliteit, zodat je zeker weet dat zowel smaak als presentatie in orde zijn. Elk team licht kort hun culinaire prestatie toe. En ten slotte zal je kookdocent zijn eerlijke mening geven over welk team het beste heeft gekookt. En dat uiteraard passend belonen.

Improvisatie koken is ook bij uitstek geschikt voor teambuilding, met onze S.M.A.R.T. cooking module. 

Slow food ‘Puur en Eerlijk’

Salade van parelgort met gebakken paddenstoelen melange en carpaccio van chioggia biet.
***
Sucade van kalfsvlees (lente/zomer) of hert (herfst/winter) met een saus van donker bier en kersen.
Geserveerd met rozetten van aardappelpuree, rode kool en gemengde groene salade met appelstroopdressing.
***
Chocolade bisquit cake met vanille-mint room.

Delicio’s eigenaar Michiel Waterman is lid van Slow Food Nederland & van Veel Luwe. Twee organisaties die zich sterk maken voor duurzame seizoensproducten, waar mogelijk lokaal verkregen en altijd authentiek bereid. Eigenlijk niets bijzonders, want dat is precies hoe het werkt bij Delicio. Dit menu is een heerlijke mix van mooie ingrediënten en Veluwse inspiratie.

 

De Oosterse keuken

Soto ajam: kruidige maaltijdsoep met kip, groenten, verse specerijen en ei.
***
Nasi rames mini rijstafel:
Nasi goreng met verse boemboe. Thaise roerbak garnalen.
Chinees rundvlees ‘Sechuan style’.
Gebakken groenten met tempeh. Zoet pikante komkommer salade.
***
Ananas met rietsuiker uit de oven, geserveerd met kokos ijs.

De Oosterse keuken mag niet ontbreken op ons menu. De spannende mix van zoet, zuur, bitter en zout met een randje pittig en vleugje umami. Verse specerijen, uitgesproken smaken en gevarieerde structuren: we zijn gek op Asian Cusuine. En, uiteraard, we gaan voor authentiek. Geen aan Westerse smaak aangepaste gerechten, maar smaakbommetjes zoals je die ook in Indonesië, Thailand en China kunt proeven.

Festival & beach food.

In deze workshop inspireren we je met hippe streetfood gerechten die je kent van festival en strandtenten. Je combineert top ingrediënten en geweldige smaken tot je eigen creatie. Ook maak je nog een super lekkere fruit smoothie voor het echte festival & beach food gevoel.

Summer spring rolls: Vietnamese rijstpapier rolletjes gevuld met groenten en jouw keuze uit o.a. kip, scampi, groenten en diverse dressings.
Salad shaker: eerst maak je een geweldige dressing. Dan stel je zelf je ultieme groene salade samen. En samen shake je dat tot een top gerecht.
Bruschetta: krokant getoast knoflookbrood met verse salsa van cherry tomaatjes.
***
The best burger in town! Je maakt je eigen hamburger van biologisch IJsselvallei rundvlees. En daar bouw je eigen broodje mee op. Je kunt kiezen uit o.a. ijsbergsla, rucola, pesto, Turkse peper, augurk, ketchup, mosterd, mayonaise, ui, rode ui, tomaat, komkommer, avocado, cheddar
en diverse andere seizoenproducten.

Verse frites! Maar dan echt vers. En omdat we gezond willen eten, bakken we ze in de oven, met rozemarijn, olijfolie en zeezout. Je maakt er zelf een heerlijke dipsaus bij.
***
Geen dessert, maar wel een Barista moment! Kies uit ristretto, espresso, café lungo,  espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato of één van onze biologische thee soorten. Daarbij serveren we cookies, noga en cantucini.

Co-creatief koken

Eigenlijk het leukste wat er is: koken vanuit je hart, ziel en zaligheid, niet vanuit een boekje. Maar ook een beetje spannend…zou het wel lukken, wordt het lekker? Nou ja, ‘no guts, no glory’ zullen we maar zeggen. Je doet het samen met je team in co-creatief culinair proces. Onze kookboeken plank is stand-by, je kunt het internet op met je smart device voor hulplijnen. En dan is er altijd nog de kookdocent die de ondergrens bewaakt en je coacht naar jouw eigen culinaire top.

Seizoenssalade: met diverse groene salades en tal van ingredienten uit het seizoen componeer je zelf een heerlijke salade met spannende dressing.
***
Pasta-pasta-pasta! Het recept voor verse pasta ligt voor je klaar. Maar de saus komt uit je eigen culinaire verbeelding. UIteraard liggen de smakelijke puzzelstukjes voor je klaar. Aan jou om de meesterkok in jezelf te ontdekken.
***
Als dessert een extra uitdaging: één basis ingrediënt met voor jou de opdracht om daar drie ‘dolce’ variaties mee te bedenken. 

  • Home
  • Kookstudio
  • Catering
  • Nieuws
  • Contact
Wij zijn re-seller van Boretti


Hullerweg 107
8071 RN Nunspeet
0341 - 26 08 00
Email
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube



    neem contact met mij op over kookworkshopsneem contact met mij op over catering