Voor het 27e jaar op rij verzorgt Delicio met plezier voor haar relaties een heerlijk kerst menu. Ontspannen culinair genieten op en rond de Kerstdagen. Wil je meer weten, heb je vragen, is er maatwerk nodig ? Bel 0341-260800 of mail info@delicio.nl en wij adviseren je graag.
Wij wensen je alvast een gezonde en feestelijke december maand toe en een energieke start van 2024 !
Team Delicio
Kerst 2023.
Dé familie- en culinaire traditie van het jaar. Zeker in deze tijd is het belangrijk om met elkaar de verbinding te blijven zoeken rondom de sfeervolle en vertrouwde omgeving van je eigen eettafel. Het team van Delicio is je graag van dienst met heerlijke ideeën om zorgeloos en ontspannen te kunnen genieten van de kerstsfeer. Alle gerechten kunnen op zaterdag 23 december tussen 16.00-18.00 uur worden afgehaald bij Delicio. Bezorgen is ook mogelijk. Je kunt tot en met vrijdag 15 december voor 17.00 uur bestellen, maar ons advies is om dat eerder te doen om teleurstellingen te voorkomen.
Kerst lunch-brunch-diner.
Vergeet de inkoopgekte van de supermarkt, maak je geen zorgen over keuken stress. Met de kerstgerechten van Delicio, gemaakt van de beste ingrediënten, zet je thuis in een handomdraai een feestmaal van restaurant nivo op tafel. Voor grotere gezelschappen serveer je de warme gerechten in buffetvorm met onze handige opwarm/warmhoud rechauds.
Combineer naar hartelust! Een paar voorbeelden:
– Koude- en warme gerechten als koud/warm buffet.
– Kies een koud gerecht, soep, warm gerecht en dessert als feestelijk 4-gangen menu.
– Combineer koude gerechten, een soep en dessert als lunch/brunch.
– Etc.
Koude gerechten:
Klassieke rundvleessalade gegarneerd met luxe vleeswaren (Parmaham, bresaola, gerookte kip), gevulde eitjes en fruit/rauwkostgarnituur.
Klassieke rode zalm salade gegarneerd met long sliced gerookte zalm, black tiger garnalen, gerookte meerval, zalm kaviaar en fruit/rauwkostgarnituur.
Couscous salade met granaatappel pitten, geroosterde zadenmix, gedroogde tomaatjes, olijven en gevulde wijnbladeren.
De koude gerechten worden geserveerd met afbakbrood, kruidenboter, tapenade en tomatenchutney.
Soep:
Romige mosterdsoep met gebakken spekjes.
Romige kreeftensoep met rivierkreeft staartjes.
Warme gerechten:
Veluwse wildstoofschotel van ree en hert, met aardappel-knolselderij puree, rode kool met appel, kastanjes, stoofpeertjes.
(We kunnen deze heerlijke stoofschotel ook met regio rundvlees maken of vegetarisch met koningspaddenstoel.)
Op lage temperatuur gegaarde Veluwse maiseend (confit de canard) met aardappel-truffel gratin, Franse zuurkool met appel, zilveruitjes in rode wijn, stoofpeertjes.
(We kunnen dit heerlijke gerecht ook met Veluwse scharrelkip of met een vleesvervanger maken)
Desserts:
Veluwse roompudding met bosvruchten compote en meringue.
Limoncello tiramisu classico.
Lava chocolade cakeje met caramel room.
De soep maak je eenvoudig warm op het fornuis, het breekbrood bak je thuis af in de oven. Het hoofdgerechten maak je eenvoudig warm in oven en/of magnetron. Voor groepen bieden we ook de mogelijkheid van handige rechauds om de gerechten zonder oven of fornuis warm te maken. Hierbij krijg je een handige instructie en meteen een tip hoe je de gerechten decoratief serveert op je eigen borden. Het dessert is direct gereed om te serveren.
Prijsopgave:
Koude gerechten per soort: € 14,50 per persoon
Koude gerechten combinatie van drie (buffet) € 12,50 per persoon v.a. 10 personen.
Mosterdsoep: € 4,50 per persoon
Kreeftensoep: € 7,50 per persoon.
Warme gerechten per soort: € 22,50 per persoon
Warme gerechten combinatie van drie (wild, eend, paddenstoel ) (buffet) € 19,50 per persoon v.a. 10 personen.
Dessert per soort: € 7,50 per persoon.
Dessert gerechten combinatie van drie: € 12,50 per persoon v.a. 10 personen.
Wil je gebruik maken van onze rechauds om gerechten warm te maken ? De kosten hiervoor bedragen € 15,- per rechaud incl. branders & binnen bakken. U krijgt deze rechauds mee met uw bestelling en kunt u na de kerstdagen schoon retourneren bij Delicio.
Bestellen of vragen?