Outdoor cooking
De trend van de laatste jaren. Met stoere grills, barbecues en rookovens worden heerlijke smaken gecomponeerd. Bij Delicio doen we dat met echte koks. Want ook koken in de buitenlucht is een echt ambacht. Waarbij het niet alleen gaat om de perfecte gaarheid van vlees of vis, maar zeker ook om alle andere elementen die een top maaltijd onvergetelijk maken. En als we eerlijk zijn, dat missen we nog wel eens bij al die stoere outdoor koks. Vlees grillen is één ding, zorgen dat de verschillende smaken, structuren, geuren en kleuren een gevarieerd menu opleveren, daarvoor is kennis, kunde en passie nodig. Outdoor cooking met Delicio heeft dat.
Wat wij ook hebben is een ultieme gast beleving. Plan je een culinair event in de buitenlucht, bel dan eens 0341-260800 of mail naar info@delicio.nl Ook kun je naar ons contact formulier. Bij het eerste contact met Delicio begint meteen de beleving. En als ‘je krijgt maar één kans voor een eerste indruk’ de opmaat is voor een unieke outdoor cooking avond, dan weet je na een telefoontje of mailtje met Delico al genoeg. Dit komt goed.
Delicio verzorgt outdoorcooking vanaf 10 personen. Maar ook grote events zijn kolfje naar ons hand. We zorgen dan niet alleen voor heerlijke gerechten. Maar ook voor alle denkbare faciliteiten, partytenten, bediening, huurmaterialen, veiligheid, entertainment en creatieve communicatie.
In aanvulling op heerlijk eten verzorgen we ook masterclasses en workshops. Laat de professional je uitleggen hoe je lamsbout uitbeent of een runderrib fileert. Of ga zelf aan de slag en leer hoe je optimaal temperatuur beheerst, de basis voor een geslaagde bereiding.
We koken o.a. met de volgende apparatuur en technieken:
– Kamado
– Roast chief of Big green egg.
– Rookoven
– Kookketel aan driepoot.
– Draaiend spit met houtvuur of gasgrill.
– Ofyr
– Stoommanden.
– Koken in hooi.
– Koken op steen.
– Vuurkuil.
– Uitbenen, fileren, portioneren. (vlees, vis)
Voor het outdoor koken beschikken we over diverse locaties maar ook foodtrucks om er een totaal beleving van te maken.